Проектний аналіз інноваційно-інвестиційної діяльності - Яковлєв, Анатолій Іванович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглядаються сутність проектного аналізу, його структура, місце в системі управління проектами, створення інновацій, розвиток економіки знань. Наводяться методи вибору найбільш ефективних варіантів створення нових товарів, послуг на перед-проектному етапі з урахуванням соціально-екологічних факторів
Keywords: економіка; управління проектами; проекти класифікація; комерційний аналіз; технічний аналіз; правовий аналіз; фінансовий аналіз; соціально-економічний аналіз; екологічний аналіз