Структуры генераторов адресов для процессоров теоретико-числовых преобразований - Ивашко, Андрей Владимирович; Лунин, Денис Александрович (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянута структурна схема генератора адрес, що дозволяє істотно простіше обчислювати коефіцієнти теоретико-чисельних перетворень. При виборі структур бралося до уваги можливість їх реалізації на основі ПЛІС технологій. Приведені кількісні оцінки залежності швидкодії кристала від розмірності перетворення.

The flow diagram of address generators, allowing substantially simplify to compute the coefficients of number theoretic transform is considered in the article. At the choice of structures possibility of their realization on FPGA basis was taken into account. The quantitative estimations of dependence of computation speed of crystal are resulted from the dimension of transformation.
Keywords: ортогональные преобразования; фильтрация; преобразование Фурье; погрешности; коэффициенты преобразования; матрицы преобразования