Сутність та зміст контролінгу на підприємстві - Угрімова, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто поняття контролінгу, визначено його предмет, час та причини появи цього поняття; відмінність від поняття "контроль" та показано бачення цього поняття автором.

The article considers the concept of controlling, defined its subject matter, time and the causes of this concept, unlike the notion of "control" and shown a vision of this concept by the author.
Keywords: економіка ринкова; управління стратегічне; система керування; облік аналітичний