Onoriode, OkuluMyronenko, L. S.Shkolnikova, T. V.2023-01-222023-01-222022Onoriode O. Modern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulina / O. Onoriode, L. S. Myronenko, T. V. Shkolnikova // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 387.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61528enbiotechnology of bakery productionspirulinaproducts for a healthy dietadditional prescription componentsseaweedbaking industrystudychemical composition of spirulinamicroalgaepharmacological propertiesбіотехнологія хлібобулочних виробництвспірулінапродукти для здорового харчуваннядодаткові рецептурні компонентиморські водоростіхлібопекарська промисловістьдослідженняхімічний склад спірулінимікроводоростіфармакологічні властивостіModern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulinaThesis