Стратегії створення періодичних структур на поверхні деталей з нержавіючої сталі методом високошвидкісного мікрофрезерування - Лешкевич, С. Г.; Добротворський, Сергій Семенович; Басова, Євгенія Володимирівна; Басов, В. В.; Харченко, Олександр Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У роботі виконано розробку та аналіз стратегій мікрофрезерування для створення періодичних структур на поверхні нержавіючої сталі.
Keywords: механічна обробка; періодичні структури; різання; знос інструменту