Функціонування фінансово-економічних механізмів вітчизняних підприємств в умовах інтеграційних процесів - Колосок, В. М.; Ходова, Я. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуті питання вдосконалення структурних елементів фінансово-економічних механізмів вітчизняних підприємств, які є складовими інтегрованих холдингів, в умовах активізації світових інтеграційних процесів. Схарактеризовані процедури формування консолідованої фінансової звітності інтегрованого підприємства, як основні етапи побудови інформаційної складової фінансово-економічного механізму.

The article deals with improving the structural elements of the financial and economic mechanisms of domestic enterprises, which are components of integrated structures, in terms of intensification of world integration processes. The procedure of the consolidated financial statements of integrated enterprises is characterized as the main stages of building information component of financial-economic mechanism.
Keywords: звітність фінансова; консолідованість; холдинг; підприємство промислове; ефективність; mechanism; financial statements; holding; efficiency