Структура вартості у проектах з оптимізації виробничої структури лісогосподарських підприємств - Оліфер, О. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
В статті визначено і проаналізовано структуру вартості в інноваційних проектах з оптимізації виробничої структури (ПОВС) у підприємствах лісового господарства (ПЛГ). На основі цього, отримано початкові дані для подальшої побудови схеми зв’язків між основними структурними елементами системи управління вартістю ПОВС у ПЛГ.

In the article the structure of the value in innovative projects for the optimization of the production structure (POPS) at forestry (FE) have been identified and analyzed. Based on the received source data to further build relationships between the main structural elements of the management system cost in POPS at the FE.
The cost structure in projects for the forestry production structure optimization
Keywords: управління; виробнича структура; рентабельність; планування; management; project; structure; cost; optimization; production structure; forestry