Спосіб сумісного трипараметрового контролю зразка лужних стічних вод пивоварних виробництв - Себко, Вадим Вадимович; Забіяка, Наталія Анатоліївна; Пироженко, Євгенія Володимирівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2022)
Спосіб сумісного трипараметрового контролю зразка лужних стічних вод полягає у тому, що у ємність з пивними стоками занурюють параметричний електромагнітний перетворювач (ЗЕП), котрий містить тільки одну обмотку, яка здійснює одночасно вимірювальні та намагнічувальні функції.
Keywords: патент; корисна модель; стічні води; лужні стічні води; пивоваріння; пивоварне виробництво