Программный пакет для локального тестирования - Марченко, Л. И.; Синявин, В. О. (НТУ "ХПИ", 2010)
Створення локальної системи тестування із простими і комфортними інтерфейсами для викладача та студента. Система редагування дозволяє мобільно змінювати кількість тем, питань з кожної теми, відповідей з кожного питання, тривалість тестування.

Creation of the in-plant system of testing with simple and comfort interfaces for a teacher and student. The system of editing allows mobile to change a quantity by that, questions on every theme, answers on every question, duration of testing.
Keywords: процесс обучения; проверка знаний студентов; системы тестирования; интерфейс для преподавателя; редактирование