Методичні вказівки до виконання дипломного проєкту першого рівня вищої освіти "бакалавр" - Дзевочко, Олександр Михайлович; Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Красніков, Ігор Леонідович; Лисаченко, Ігор Григорович; Пугановський, Олег Валентинович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У методичних вказівках наведені основні вимоги до дипломного проєкту першого рівня вищої освіти “Бакалавр” зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», рекомендації щодо його оформлення та проєктування, а також стислий довідковий матеріал для вибору приладів та засобів автоматизації та розробки схем автоматизації типових технологічних процесів. Призначено для студентів зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» кафедри Автоматизації технологічних систем та екологічного моніторингу».
Keywords: методичні вказівки; оформлення пояснювальної записки; зміст графічної частини; перевірка на плагіат; рекомендації щодо вибору виконавчих механізмів; монтажне креслення датчиків; технологічні процеси