Стимулювання творчо-пізнавальної активності студентів до вирішення індивідуальних завдань з курсу “Основи ергономіки” - Борисова, Т. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Кредитно-модульна система навчання спонукає студентів до самоосвіти, яку все ще спрямовують викладачі, адже саме вони рекламують певну галузь знань, стимулюючи інтерес до володіння певною системою знань, умінь, навичок.
Keywords: навчання; кредитно-модульна система; самоосвіта; знання; уміння; навички