Формування та адаптивне технологічне забезпечення ефективної спадковості інтегрованих технологій електричного розряду у життевих циклах виробів шліфування - Шелковий, Олександр Миколайович; Степанов, М. С.; Гуцаленко, Юрій Григорович (НТУ "ХПІ", 2018)
Питання комплексного забезпечення ефективної технологічної спадковості інтегрованих електророзрядних технологій заготівельного, інструментального та механообробного виробництв в життєвому циклі виробів машинобудування розглянуті на прикладі іскрового-плазмового спікання, мікродугового оксидування і алмазно-іскрового шліфування.

The questions of integrated provision of effective technological heredity of integrated electric-discharge technologies of procurement, tool engineering and machining industries in the life cycle of engineering products are considered using the example of spark-plasma-sintering, microarc oxidation and diamond-spark grinding.
Keywords: електророзрядні технології; іскрово-плазмове спікання; мікродугове оксидування; алмазно-іскрове шліфування; алмазно-абразивні інструменти; electric discharge technologies; spark-plasma sintering; microarc oxidation; diamond-spark grinding; diamond-abrasive tools