Управління діяльністю закладу освіти на основі маркетингових технологій - Турчина, Євгенія Олександрівна; Мовмига, Наталія Євгенівна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2019)
У статті розглядається питання актуальності проблеми застосування маркетингових підходів в управлінні закладом дошкільної освіти в сучасних умовах.
Keywords: маркетинг; управління освітніми закладами; маркетингові стратегії; маркетингові технології; заклади дошкільної освіти; інноваційні моделі управління