Влияние закона управления поворотом управляемых колес на траекторию движения автомобиля "крабом" - Бобошко, А. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
Визначено траєкторію руху центра мас автомобіля в несталій стадії повороту керованих коліс при кутовій швидкості, що змінюється, їхнього повороту (wk = var) у випадку руху "крабом". Досліджено синусоїдальний й експонентний закон зміни кутової швидкості повороту керованих коліс.
Keywords: угловая скорость; маневр; уравнения движения; экспоненциальный закон управления; центр массы