Проектування мети навчання студентів іноземних мов: аналіз стану і перспективи - Русанова, О. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті викладено сутність поняття "проектування мети" навчання студентів іноземних мов для підвищення конкурентної здатності їх фахової освіти. На підставі аналізу стану сучасних педагогічних заходів з професійного спрямованого навчання студентів іноземних мов накреслено перспективи підвищення якості професійної підготовки майбутніх фахівців, завдяки проектуванню мети їх навчання

В статье изложена сущность понятия "проектирование цели" обучения студентов иностранным языкам для повышения качества и конкурентной способности их профессионального образования. На основе анализа состояния современных педагогических мероприятий по профессионально направленному обучению студентов иностранным языкам начертаны перспективы повышения качества профессиональной подготовки будущих специалистов, благодаря проектированию цели их обучения
Проектирование цели обучения студентов иностранным языкам: анализ состояния и перспективы
Keywords: професійна підготовка; освітні рівні; індивідуалізація навчання; педагогічні технології