Об’єктивні складові цінності у проектах сільськогосподарського виробництва - Луб, П. М.; Шарибура, А. О.; Березовецький, С. А.; Сятковський, О. А. (НТУ "ХПІ", 2015)
Означено предметні та агрометеорологічні складові цінності проектів сільськогосподарського виробництва та, зокрема, проектів адаптивних технологічних систем із обробітку ґрунту та сівби культур. Розкрито концепцію підвищення цінності проектів сільськогосподарського виробництва на підставі адаптивного виконання робіт та врахування впливу некерованих складових у відповідних проектах.

The basic substantive and agrometeorological components of the agricultural production and projects value, including projects of adaptive technology systems soil-tillage and planting crops are determined. The conception of value increase of agricultural production projects on the basis of adaptive works implementation and account of out control constituents influencing in the proper projects is exposed.
The objective component values in agricultural projects
Keywords: умови проектного середовища; некеровані складові; технічне оснащення; адаптивні технологічні системи; показники; projects; condition; uncontrollability; hardware; modelling; indexes