Формування робочих груп в системі управління проєктами - Кулакова, С. О.; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Розглянуто особливості формування робочих груп в системі управління проєктами. Сформовано базові вимоги до їх складу та функцій, які вони повинні виконувати.

The peculiarities of the formation of working groups in the project management system are considered. The basic requirements for their composition and the functions they must perform have been formed.
Formation of working groups in the project management system
Keywords: управління проєктами; показники; робочі групи; склад; функції; project management; indicators; working groups; composition; functions