Особливості функціональної структури економічної безпеки агропромислового підприємства - Білошкурська, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті вивчено зв’язок функціональної структури з основними функціями економічної безпеки підприємства. Визначено головну мету та основні цілі економічної безпеки підприємства. Досліджено особливості формування економічної безпеки агропромислових підприємств з позиції функціонального підходу. Виокремлено ресурсну, фінансову та інноваційну функціональні складові економічної безпеки агропромислового підприємства.

The article studied the relationship of the functional structure with basic features of economic security. The main purpose and main objectives of economic security are investigated. The peculiarities of the formation of agricultural enterprises economic security from the perspective of the functional approach. Singled out resource, financial and innovative functional components of the economic security of agroindustrial enterprises.
Keywords: підхід функціональний; ресурси; фінанси; інновації; economic security; enterprise; functional component