Аналіз споживання та втрат електроенергії в електричних мережах 0,38 кВ комунально-побутового призначення - Котиш, Андрій Іванович; Сіріков, Олександр Іванович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті проведено аналіз споживання та втрат електроенергії комунально-побутовими споживачами. Запропоновано шляхи та заходи що до зменшення втрат із врахуванням сучасних умов експлуатації.

In the paper the analysis of consumption and losses of electric power by municipal customers is carried out. Ways and measures for reduction of the losses, taking into account contemporary operating conditions are proposed.
Keywords: умови експлуатації; комунально-побутові споживачі; умови експлуатації; energy consumption and energy losses; operating conditions