Визначення необхідної кількості акселерометрів і місця їх установки при динамічних випробуваннях мобільних машин - Подригало, М. А.; Артьомов, М. П.; Клец, Д. М.; Коробко, А. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано методику вибору кількості і місця установки акселерометрів і критерії оцінки точності вимірювань при динамічних випробуваннях автомобілів.

Method of choice quantity and installation location of accelerometers are offered. Their criteria for assessing the accuracy of measurements in dynamic tests are offered.
Determination required amount accelerometers and their installation in dynamic tests vehicle
Keywords: автомобіль; датчик; інерція; рух; ось вимірювальна; простір тривимірний; колесо; прискорення крутове; ковзання