Вдосконалення організації оплати праці персоналу на підприємстві - Погорєлова, Тетяна Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглядаються різні підходи до вдосконалення організації оплати праці персоналу на підприємствах як державної так і недержавної форми власності.

In article different lines of thought to perfection of the organization of a payment of the personnel at the enterprises as state and not state patterns of ownership are considered.
Keywords: мотивація; прибуток; нормування праці; продуктивність праці; преміювання; система тарифна