Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Лужні акумулятори" - Дерібо, Світлана Германівна; Гомозов, Валерій Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Мета лабораторної роботи: - ознайомитись з улаштуванням нікель-кадмієвого акумулятора цилідричної конструкції; - ознайомитись з улаштуванням нікель-металгідрідного акумулятора цилідричної конструкції; - одержати зарядно-розрядні характеристики в різних умовах зарядження (заряду) і розрядження (розряду); - розрахувати основні електричні параметри, що характеризують ХДС.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; лужні акумулятори; хімічна технологія; хімічна інженерія; хімічні джерела струму