Інноваційні пристрої вимірювання маси для безгирної повірки великовантажних платформних залізничних ваг - Боряк, Костянтин Федорович; Коломієць, Леонід Володимирович; Лопатін, Олександр Олександрович; Ваганов, Олександр Іванович; Цимбалюк, Анатолій Григорович (ФОП Бондаренко М. О. друкарня "Апрель", 2016)
В монографії стисло представлені результати наукових досліджень науковців Одеської державної академії технічного регулювання та якості, які отримані в рамках виконання НДР за державним замовленням № 011U002188 "Розробка, виготовлення і експериментальне випробування еталонного мобільного вимірювального комплексу для безгирної повірки і калібрування великовантажних залізничних платформних ваг".
Keywords: платформні ваги; залізничний транспорт; вантажні перевезення; ваги залізничні; зважування; безгирна повірка ваг; вимірювальна техніка; повірочні пристрої; ЗНКП-60