Додаткові техніки моделювання із застосуванням деформаторів - Савченко, Лідія Митрофанівна; Воронцова, Дар'я Володимирівна; Роженко, Зінаїда Михайлівна (НТУ "ХПІ", видавництво "Підручник", 2013)
У методичних вказівках приділено увагу першому етапу моделювання – геометрії, а саме технікам додаткового моделювання із застосуванням деформаторів графічної програми Autodesk Maya
Keywords: деформатори; класифікація деформаторів; Blend shape деформатор; Lattice деформатор; Wrap деформатор; Claster деформатор; Soft Modification деформатор; нелінійні деформатори; Nonlinear деформатор; Bend деформатор; Flare деформатор; Sine деформатор; Squash деформатор; Twist деформатор; Wave деформатор; Jiggle деформатор; Wire деформатор; анімація деформаторів