Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв - Адашевський, Олег Володимирович; Шаловинська, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета даної роботи проаналізувати фактори, що впливають на утворення твердих кондитерських відходів на етапі споживання.
Keywords: тверді кондитерські відходи; борошняні кондитерські вироби; свідоме споживання; товар зі знижкою