Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Фінансова безпека та фінансові ризики" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Конспект лекцій включає основні питання, пов’язані з теорією та практикою фінансової безпеки та фінансових ризиків, її складових. Основна увага приділена методам аналізу фінансово безпеки організації та ризиків, аналітичної роботи та індикаторів роботи підприємства. Розглянуті аспекти аналізу погроз, фінансових ризиків на підприємстві.
Keywords: конспект лекцій; фінансова безпека; фінансові ризики; бюджетна безпека; податкова безпека; макроекономічна безпека; економічна діяльність; безпека страхового ринку