Міжнародний розвиток країн на основі соціального партнерства - Дюжев, Віктор Геннадійович; Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна; Перерва, Петро Григорович (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, 2023)
В доповіді доведено, що соціальне партнерство в економіці праці є не тільки важливою складовою конкурентної переваги, а й необхідною умовою договірних відносин між учасниками ринку праці, що надає можливість кожному з них отримати певну вигоду шляхом досягнення довгострокового компромісу.
Keywords: соціальне партнерство; міжнародний розвиток; бізнес-діяльність; партнерство; ринок