Алгоритм отримання даних для побудови індексу цитованості документів відкритих електронних архівів - Тарасов, Д. О.; Гарасим, О. Р. (НТУ "ХПІ", 2012)
Обгрунтовано необхідність створення алгоритму для отримання цитованості наукових документів відкритих електронних архівів. Побудований алгоритм отримання індексу цитованості з спеціалізованої системи Google Scholar. Описані основні кроки роботи алгоритму Іл.: 1. Бібліогр.: 8 назв.

The necessity of creating an algorithm to obtain the citations of scientific documents open electronic archives. An algorithm to obtain the citation index of a specialized system Google Scholar is constructed. Describes the main steps operation of the algorithm. Figs.: 1. Refs.: 8 titles.
The algorithm to obtain data for constructing citation index documents of open electronic archives
Keywords: нові наукові документи; електронні бібліотеки; індекс цитованості; пошук наукових матеріалів; метрики цитування; Google Scholar; citation index; algorithm for citation obtaining