Економіко-методичне забезпечення оцінки достатності фінансових ресурсів підприємства в сучасних умовах господарювання - Стригуль, Лариса Станіславівна (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2016)
У статті розглянуто економіко-методичне забезпечення оцінки достатності фінансових ресурсів підприємств, що обумовлено необхідністю вдосконалення методичного інструментарію щодо його застосування для підприємств різних організаційно-правових форм в умовах трансформації економічних процесів для достовірного оцінювання рівня фінансової стійкості підприємств у сучасних складних умовах їх функціонування в ринковому середовищі.

In article economic-methodical provision of an estimation of sufficiency of financial resources of the enterprises which is caused by necessity of improvement of methodical toolkit for its application for the enterprises of different organisation-legal forms in the conditions of transformation of economic processes for an authentic estimation of level of financial soundness of the enterprises in modern difficult conditions of their functioning in the market environment is considered.
Economic evaluation and methodological support adequacy of financial resources in the contemporary economy
Keywords: економіка України; фінансова стійкість; фінансові ресурси; фінансова незалежність; платоспроможність; джерела фінансування; financial soundness; financial resources; financial independence; ability to meet payments; financing sources