Теорія організацій - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчальна дисципліна "Теорія організацій" охоплює всі теоретичні аспекти організацій. В ході навчання студенти дізнаються про основні теоретичні підходи до аналізу організацій. Засобом досягнення цього стане системний аналіз організації, яку обрали студенти.
Keywords: силабус; організація як соціум; еволюція організацій; організаційний процес; самоорганізація; організаційне проектування; культура організації; організаційна ефективність