Мотивація як складова професійної спрямованості студента ВНЗ - Підбуцька, Ніна Вікторівна (Класичний приватний університет, 2012)
У статті розкрито поняття професійної спрямованості студентів, проаналізовано його структуру. Особливий акцент зроблено на мотивації, від якої залежить рівень розвитку професійної спрямованості. Досліджено найбільш істотні мотиви, що входять до складу професійної спрямованості.

In the article the notion of professional orientation of students, analyzed its structure. The special accent is made on motivation, on which depends the level of development of professional orientation. Explores the most significant motives included in the professional orientation.
Motivation as a component of the professional orientation of the students of the University
Keywords: технічні спеціальності; соціально-психологічні особливості; індивід; мотиви; емоційне наповнення; professional orientation of motivation; training of students of technical specialties