Вплив діджиталізації на ринок праці - Крамськой, Олександр Юрійович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Запорізький національний університет, 2023)
В доповіді доведено, що цифровізація є базовою, центральною рисою сучасного суспільства і функціональним інструментом для досягнення сталого розвитку. Доступ до цифрових інструментів і технологій відкриває можливості для соціальної взаємодії. Це також є ключовим для «майбутнього роботи» і для майбутнього розвитку.
Keywords: цифровізація; сталий розвиток; технології; пандемія; інструменти