Існуючі та перспективні напрямки інвестицій у виробництво технічного вуглецю - Перерва, Петро Григорович; Маслак, Ольга Іванівна; Бала, Володимир Володимирович (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті проведено аналіз еволюції напрямків інвестування у виробництві технічного вуглецю ВАТ "КЗТВ", вітчизняних та зарубіжних підприємств даної галузі, а також проаналізовані існуючі і перспективні напрямки інвестування у виробництві технічного вуглецю.
Keywords: інвестиції; технічний вуглець; потенціал підприємства; розвиток підприємства; показники ефективності; промислові підприємства