Управління маркетинговими заходами з просування бренду підприємства у соціальних мережах - Боровик, О. Г.; Пасічник, Д. М.; Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2023)
Досліджена бажана структура контенту підприємства, який розташовує підприємство у соціальних мережах. Визначено алгоритм складання контент-плану. Систематизовано КРІ при просуванні бренду підприємства.
Keywords: цифровий маркетинг; бізнес-середовище; маркетингові заходи; контент-план; цільова аудиторія; конкуренти