Методичні вказівки для самостійної роботи за темою "Границі функції" з курсу "Вища математика" - Лінник, Ганна Борисівна; Морачковська, Ірина Олегівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Запропоновано не тільки інформацію з вищої математики, але й потрібний для вивчення границь матеріал з елементарної математики.
Keywords: методичні вказівки; найпростіші границі; неперервні функції; розриви; нескінченність; некоректний метод розв'язання