Гендерні відмінності особистісних характеристик віртуального спілкування молоді студентського віку - Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна; Богдан, Жанна Борисівна; Середа, Наталія Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті розглянуто певні особливості віртуального спілкування активних інтернет-користувачів студентського віку; проведено емпіричне дослідження; визначено гендерні відмінності особистісних характеристик молоді під час інтернет-комунікацій.

The article deals with certain features of virtual communication between active Internet users of student age; an empirical study was conducted; gender differences of personal characteristics by virtual communication among young students were determined.
Gender differences of personal characteristics by virtual communication among young students
Keywords: віртуальна реальність; інформаційні технології; активні інтернет-корстувачі; virtual reality; information technologies; active internet users