Вплив на здоров'я технологій мобільного зв'язку 3G, 4G, 5G - Жмайцев, М. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Порівняно різні види мобільного зв'язку (3G, 4G, 5G) та розглянуто їх вплив на життя та здоров'я людини.

Different types of mobile communication (3G, 4G, 5G) are compared and their impact onhuman life and health is considered.
Health impact of mobile communication technologies 3G, 4G, 5G
Keywords: мобільний зв'язок; швидкість; 3G; 4G; 5G; mobile communication; speed