Розрахунок робочих характеристик лінійного двигуна зворотно-поступального руху в пакеті matlab/simulink - Бондар, Роман Петрович; Голенков, Геннадій Михайлович; Подольцев, Олександр Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розроблено Simulink-модель лінійного двигуна з постійними магнітами, а також віртуальний стенд для отримання його робочих характеристик. На підставі розробленої моделі, отримано робочі характеристики двигуна, та проведено порівняння результатів моделювання з даними фізичного експерименту.

The Simulink model of linear permanent magnet motor and virtual test stand for production its characteristics are developed. .The characteristics of motor on the basis of developed model are received and comparison of modeling results with physical experimental data is done.
Modeling of characteristics of alternating motion linear motor in Simulink/Matlab software package
Keywords: динамічні характеристики ЛД; статичні характеристики ЛД; лінійні двигуни; математичну модель ЛД; безпазова структура статора; linear motor; Simulink/Matlab modeling