Футбол. Основи тактики гри - Бичков, В. П.; Хірний, Сергій Володимирович; Донець, Юрій Георгійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В методичних вказівках надані: матеріали студентам, що дозволяють ефективно опанувати під час практичних занять індивідуальні, групові та командні тактичні дії у спортивній грі футбол; розкриті поняття складових компонентів тактики футболу – стратегія, ритм, темп, системи, стилі, школи. Матеріали до практичних робіт систематизовані та базуються на аналізі спеціалізованих навчальних посібників, сучасних наукових і методичних джерелах інформації.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; футбол; тактика гри; фізичне виховання; спорт