Графіки електричного навантаження та методи їх покриття - Пугачова, Тетяна Миколаївна; Олізаренко, Вячеслав Олександрович (Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2025)
Експлуатація сучасних енергоблоків повинна відповідати вимогами маневреності та надійності, визначатися загальними умовами енергетичної системи. Діяльність енергетичних систем підпадає під дію щорічних та щоденних графіків споживання енергії, що визначається структурою генерування потужностей в енергетичних системах, їх стану та технічній інфраструктурі.
Keywords: електричне навантаження; графіки; енергосистеми; теплоенергетика; збалансування споживання енергосистеми