Організація аудиторних занять з дисципліни "Біохімія фізичної культури і спорту" в ігровій формі для студентів спеціальності "Фізична культура і спорт" - Білоус, Олеся Валеріївна; Войда (Алпатова), Алла Анатоліївна; Гасан, Юлія Миколаївна (Publishing House WSZiA, Poland, 2021)
На даному етапі розвитку суспільства та інформаційних технологій необхідно впроваджувати в організацію освітнього процесу у закладах вищої освіти заняття в ігровій формі. Аудиторні заняття в ігровій формі є актуальними, так як зараз студент йде до вищого навчального закладу не тільки за інформацією зі спеціальності, а й за емоціями.
Organization of classroom lessons on the subject "Biochemistry of physical culture and sports" in the form of games for students of the specialty "Physical culture and sports"
Keywords: монографія; комп'ютерні технології; навчальний процес; командні ігри; мотивація