Методичні вказівки до виконання завдань з аудіювання з дисципліни "Практичний курс англійської мови" - Акоп'янц, Нуну Михайлівна (My University, 2019)
Дані вказівки сприяють удосконаленню всієї системи підготовки перекладача, розвитку індивідуальних творчих здібностей майбутніх фахівців, їх ерудиції, об’єктивній оцінці своїх можливостей, застосуванню різноманітних методів та прийомів перекладу текстів, сучасних комп’ютерних технологій, а також вихованню у них подальшої активності та самостійності у набутті професійних, апперцептивних, проектувальних, адаптивних, організаційних, пізнавальних вмінь.
Guidelines for methodology on listening comprehension
Keywords: методичні вказівки; аудіювання; мова іноземна; технології мультимедійні