Вступ до спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування" - Матросов, Олександр Дмитрович; Дюжев, Віктор Геннадійович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Матросова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Нова система ринкового господарювання, яка сформувалася в умовах вітчизняної економіки, потребує фахівців, які володіють глибокими знаннями в галузі сучасного менеджменту. У навчальному посібнику розкривається сутність менеджменту організації, як системи, яка по новому організує внутрішньовиробничі економічні відносини. Навчальний посібник допоможе студентам та аспірантам, які вивчають проблеми менеджменту організації, а також фахівцям, які приймають участь в управлінні підприємствами.
Keywords: менеджмент; ринкова економіка; підприємництво; соціально-трудові відносини; ринок праці; зайнятість персоналу; management; market economy; enterprise; social and labour relations; labour market; employment of personnel