Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Економіко-математичне моделювання" - Білоцерківський, Олександр Борисович (НТУ "ХПІ", 2012)
У даних методичних вказівках розглянуто основні чисельні методи, які використовуються в курсі «Економіко-математичне моделювання». Кожен розділ присвячений окремій темі курсу, і всі розділи побудовані однаково. Спочатку викладаються необхідні теоретичні відомості, потім докладно розглядаються розв’язання задач.
Keywords: електронна таблиця Excel; чисельний метод; графік функцій; задача лінійного програмування; модель парної регресії; модель множинної регресії