Підвищення рівня безпекової поведінки за допомогою проведення конкурсу "Безпека очима дітей" серед школярів м. Харків та області - Райко, Валентина Федорівна; Ящеріцин, Євген Володимирович (НТУ "ХПІ", 2015)
Проведено аналіз третього конкурсу "Безпека очима дітей", який відбувся у лютому – квітні 2015 року серед школярів м. Харкова та області.

Analyze third competition "Safety eyes children's", which in February- April 2015 year between schoolchild Kharkov and region take place, accompany.
Standart rise safety conduct for competition cerry out asistance "Safety eyes children's" between schoolchildren's Kharkov and region
Keywords: безпека життя; профорієнтація; освіта шкільна; competition; danger