Мірошник, Марія ВолодимирівнаСапко, С. О.2014-12-082014-12-082012Мірошник М. В. Шляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукції / М. В. Мірошник, С. О. Сапко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 14 (920), т. 2. – С. 59-65.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10688У статті розглядається важливість процесу оптимізації асортиментної політики в умовах ринкової економіки. Проведено аналіз ринку молочно-сирної продукції України та запропоновано шляхи оптимізації асортиментної політики її виробників.In the article importance of process of optimization of assortment policy is examined in the conditions of market economy. A market analysis is conducted milk cheese to the products of Ukraine and the ways of optimization of assortment policy of its producers are offered.ukасортиментна політикариноксиро-молочна продукціяконкурентоздатністьrawly are suckling productsmarketassortmentassortment policyefficiencyШляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукціїArticle