Методичні вказівки до лабораторної роботи "Використання покажчиків на функцію в програмах мовою C++" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Крім звичайних покажчиків у C++ визначені так називані покажчики на функцію. Ці покажчики дозволяють реалізувати альтернативний метод виклику функцій і є досить ефективним засобом для побудови меню. Метою даної лабораторної роботи є освоєння методики використання покажчиків на функцію в програмах мовою C++.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; покажчики; програмування; мова C++; системний аналіз