Єна, О. В.Тимченко, Валентина КузьмівнаАрутюнян, Тетяна Володимирівна2020-06-102020-06-102019Єна О. В. Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів / О. В. Єна, В. К. Тимченко, Т. В. Арутюнян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 250.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/46861ukолієжирова галузьмаргаринова продукціяхарчова промисловістьресурсисировинна базатоплений курячий жирТехнологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирівThesis