Синтез Fuzzy Logic регуляторів для управління струмом електромагніта компенсатора магнітного поля - Лупіков, Валерій Сергійович; Варшамова, Ірина Сергіївна; Максименко, М. В.; Мар'єнко, Р. Є.; Михайленко, А. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто процес формування управляючих сигналів в багатопараметричній системі автоматичної компенсації зовнішнього магнітного поля електроустаткування з використанням методів Fuzzy Logic. Наведено приклад алгоритму формування струму електромагніта компенсатора системі автоматичної компенсації для трифазного розподільчого пристрою.

Process of formation of operating signals in multiple parametre system used for external magnetic field automatic compensation in power equipment is resulted using Fuzzy Logic methods. An example of algorithm for formation of electromagnet current in the automatic compensation system is resulted for the three-phase switchboard.
Synthesis of Fuzzy Logic regulators for forming of currents in the magnetic field electromagnetic compensator
Keywords: управляючі сигнали; багатопараметрична система; алгоритм формування струму; трифазний розподільчий пристрій; electrical equipment; external magnetic field; compensation; multiple parameter system