Устройство для формирования коммутационных импульсов напряжения амплитудой до 1,2 МВ - Гученко, А. А.; Князев, Владимир Владимирович; Мельников, Петр Николаевич; Чернухин, Александр Юрьевич (НТУ "ХПИ", 2011)
Розглянуто конструкцію розробленої й створеної в НДПКІ «Молнія» ємності на напругу до 1,2 МВ, яка використовується як формувальна ємність для забезпечення форм комутаційних імпульсів високої напруги та як ємнісний подільник напруги.

The construction developed and created in RDI «Molniya» capacity on voltage before 1,2 MV, used as forming capacity for providing forms of the high-voltage switching pulses and as capacitive divisor of the voltage is considered.
Keywords: технические средства; генератор импульсных напряжений; молниеприемники; фронтовой резистор